EasyGroup, die van de vliegtuigen en hotels, stapt nu ook in de energiemarkt

EasyEnergy zegt niet te willen verdienen aan het verbruik van klanten.

Nieuwe energieleverancier easyEnergy, onderdeel van  easyGroup is vanaf vandaag actief op de Nederlandse energiemarkt. Consumenten kunnen bij  easyEnergy met een slimme meter groene stroom en/of gas af te nemen tegen actuele handelsprijzen zonder winstopslag.

‘Het enige waar easyEnergy geld aan verdient, is 5 euro per aansluiting per maand voor het vastrecht’, aldus easyEnergy.

Twee Nederlandse ondernemers

Maarten Roelfs en Raymond van Eck zijn de twee Nederlandse ondernemers achter easyEnergy. Het is de bedoeling dat de energieleverancier niet alleen in Nederland, maar in heel Europa actief wordt.

Maarten Roelfs (l) en Raymond van Eck

‘Easy family of brands’

EasyEnergy komt op de markt onder de vlag van de ‘easy family of brands’, bekend van onder andere easyJet.

Stelios Haji-Ioannou, voorzitter easyGroup:  ‘Ik ben verheugd met de introductie van dit nieuwe ambitieuze Nederlandse project en de samenwerking met ondernemer Maarten Roelfs. Wij geloven beiden dat er maar weinig sectoren immune zijn voor veranderingen die in het voordeel van de consument werken. De energiesector is hierop geen uitzondering.’

Geen verschil tussen bestaande en nieuwe klanten

EasyEnergy maakt naar eigen zeggen als enige energieleverancier geen verschil tussen bestaande en nieuwe klanten.

‘Iedereen betaalt altijd precies dezelfde handelsprijs zonder winstopslag. Het energiecontract bij easyEnergy is ieder moment kosteloos opzegbaar en kent geen opzegboetes. De klantenservice van easyEnergy is volledig digitaal. Alle klanten krijgen toegang tot een persoonlijke omgeving waar ze hun verbruik en de kosten tot op het uur nauwkeurig kunnen inzien’, aldus de energieleverancier.

Na de introductie van easyEnergy in Nederland volgen gefaseerde introducties in andere Europese landen.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie