Exterion Media rolt Beacon-netwerk uit

Op 250 locaties in Alkmaar en Purmerend zijn alle buitenreclame-objecten voorzien van Beacons.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Exterion Media rolt werkt hiervoor samen met technologiepartner inBeacon. Er komt een pilot met TMG Landelijke Media en de opgedane kennis wordt gedeeld met de markt.

Er is gekozen voor Alkmaar en Purmerend omdat deze twee steden qua omvang verschillen en omdat Exterion Media in deze steden een nagenoeg 100 procent dekking heeft. 

Guy Grimmelt, marketing & business development director bij Exterion Media: &;Ruim 4 maanden geleden zijn we met dit project gestart. Met inBeacon en TMG Landelijke Media hebben we niet alleen een sterk en flexibel platform maar we hebben met De Telegraaf ook direct één van de grootste nieuwsapps van Nederland bereid gevonden om deze uitdaging aan te gaan. Alleen al het voortraject heeft ons veel leermomenten opgeleverd en het is enorm spannend om nu te gaan ervaren hoe het in de praktijk uitwerkt.&;

Beacons zijn Bluetooth 4.0 zenders die gesignaleerd kunnen worden door iOS en Android apps. Ze zenden alleen uit en kunnen niet ontvangen of registeren en staan niet in contact met internet. Alle interactie gebeurt via de app op de telefoon van de gebruiker.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie