Google New York haalt restaurantformule La Place in huis

De Nederlandse restaurantformule La Place opent op 4 augustus 2014 in The Google Building in New York.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

La Place opent in samenwerking met Restaurant Associations, de bedrijfscateraar van Google, een bedrijfsrestaurant op de elfde verdieping van het New Yorkse Google-kantoor tussen de 8th en 9th avenue. La Place zal de vierduizend medewerkers die in The Google Building werken, bedienen.

De Nederlandse van V&D die in 1987 de eerste vestiging opende, staat bekend om zijn dagverse, huisgemaakte en lokale keuken. Google vindt het belangrijk om lekkere, gezonde en natuurlijke maaltijden te bieden aan haar medewerkers, aldus La Place. Bart van den Nieuwenhof, ceo van La Place: &;Daar sluiten wij met onze 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte productaanbod perfect op aan. Ik ben er trots op dat zo’n grote organisatie als Google, met wereldwijd alle mogelijkheden, voor het oer-Hollandse La Place heeft gekozen. Het is de ultieme erkenning van de kwaliteit die wij bieden.&;

Van den Nieuwenhof zegt dat het gehele assortiment bij Google huisgemaakt, dagvers én lokaal zal zijn. &;Net als in alle andere vestigingen van La Place.&; La Place biedt de mogelijkheid om 1600 gasten tegelijkertijd van ontbijt of lunch te voorzien.

Expansie
La Place is het op één na grootste foodservicebedrijf van Nederland, met ruim 5500 medewerkers. La Place opereert al buiten onze landsgrenzen sinds 2007. Er zijn al La Place-restaurants in Duitsland en België. Binnenkort worden ook verschillende vestigingen geopend op Bali. 

 

Advertentie
advertisement
Advertentie