Joost Holthuis partner bij Edenspiekermann

Joost Holthuis versterkt sinds 1 juli het managementteam van designgroep Edenspiekermann als partner en mede-eigenaar van het bureau.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Holthuis werkt sinds 1999 bij het ontwerpbureau. Na een aantal jaar als grafisch ontwerper gewerkt te hebben aan grote huisstijlprojecten, begon Joost zich in de vroege jaren negentig te verdiepen in ontwerpen voor internet. Hij ontwierp onder andere de eerste Volkskrant online in 1995 en de prijswinnende Rijksmuseum-website in 2000.

Holthuis is mede-oprichter van het en ziet zijn presentatie over service design en customer insights tijdens TEDxHamburg in 2011 als een voorlopig hoogtepunt in zijn carrière.

Edo van Dijk, managing partner Edenspiekermann Amsterdam: “Joost onderkende al vroeg de mogelijkheden en het belang van service design voor onze opdrachtgevers en heeft de afgelopen jaren met veel energie en inzet van al zijn capaciteiten gewerkt aan het succesvol integreren van service designmethodieken in onze ontwerppraktijk. We zijn er trots op hem nu als partner te kunnen verwelkomen om samen met hem verder te bouwen aan de toekomst van ons bureau.”

Ontwerpbureau Edenspiekermann telt tachtig medewerkers gevestigd in Amsterdam, Berlijn, San Francisco en Stuttgart en werkt samen met een selecte groep alliantiepartners in andere landen.

Holthuis over service design bij TEDxHamburg:

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie