Nieuwe website Dutch Digital Design gelanceerd

Adyen eerste 'partner brand' van Stichting Dutch Digital Design.

Stichting Dutch Digital Design, die zich inzet voor zichtbaarheid van het beste Nederlandse digitale werk in binnen- en buitenland, lanceert de volledig vernieuwde site www.dutchdigital.design. Het contentplatform deelt nieuws en artikelen, maar etaleert vooral het beste werk van Nederlandse makers.

Voorzitter Bert Hagendoorn maakte tijdens het lanceringsdiner bij MediaMonks Amsterdam ook bekend dat Dutch Digital Design gaat samenwerken met merken aangaat. Tijdens de avond verwelkomde het bestuur Adyen als eerste ‘Partner Brand’. Jeroen de Lange, Head of Design bij Adyen: 'Door aan te sluiten bij Dutch Digital Design, vergroten we de mogelijkheden voor dit mooie initiatief. Tegelijk laten we ons interne bureau Adyen Design zien en gaan we de samenwerking aan met de beste digitale designbureaus van Nederland.'

Advertentie
advertisement

Scherper

De website is het eerste samenwerkingsproject tussen Nok Nok Studio en Momkai. Jim Haakman, Nok Nok Studio: 'Door de website te ontwerpen is de organisatie ook scherper vormgegeven. We hebben de lat hoog gelegd; dat is belangrijk voor het beste Nederlandse werk, waar Dutch Digital Design ook voor staat.'

Iedereen in Nederland kan digitale designprojecten van zichzelf of anderen inzenden voor het platform www.dutchdigital.design. Een groep van meer dan 20 curatoren beoordeelt het werk volgens verschillende criteria. Hierna selecteren de curatoren de beste cases. Deze krijgen aandacht via het nieuwe platform, de social mediakanalen, maar ook op events in binnen- en buitenland en via buitenlandse mediapartners, zoals The Drum.

website DDD

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie