The Tosti Club groeit via franchise en lanceert producten in foodservice

SuperRebel.com ontwikkelt big idea en design voor lancering The Tosti Club producten in foodservice kanaal

Original Tosti Sauce by The Tosti Club
SuperRebel.com

Met wie wil jij weleens een tosti delen?

The Tosti Club is een snelgroeiende keten van eigentijdse restaurants en take-aways. Vanaf het ontbijt tot de lunch en diner kun je hier genieten van de lekkerste tosti’s en meer. SuperRebel ontwikkelde het thema ‘The feeling you love to share’ en bouwt samen met The Tosti Club aan uitbreiding van de formule. Met name in foodservice. 

Het gevoel dat je wil delen. Dat kan alleen The Tosti Club claimen. Het is inmiddels niet alleen de sfeer en beleving die gedeeld wordt, het zijn vooral ook de producten van The Tosti Club die volop vermenigvuldigen. Dat is wat The Tosti Club volop doet. Zo introduceerde The Tosti Club haar eigen Original Tosti Sauce, bestormt het merk foodservice met Mini Tosti’s en biedt het inmiddels een eigen blend koffiebonnen aan. Allemaal onder hetzelfde, sterke label en big idea: The feeling you love to share. Hierbinnen is SuperRebel verantwoordelijk voor de doorvertaling naar middelen en het designs van de verschillende producten van The Tosti Club. Specifiek voor het foodservice kanaal is een vernieuwd logo ontwikkeld dat een eigentijdsere en internationalere uitstraling heeft. The Tosti Club is een social brand. Het bedrijf is opgericht door ondernemers Jacco Heijkoop en Bart van Ham en heeft internationale ambities. 

Het blijkt dat als je kunt je delen, je ook heel erg goed kunt vermenigvuldigen. Zeker met een herkenbare formule en huisstijl, die zowel in de vestigingen als binnen foodservice The Tosti Club uitstraalt. Ben je benieuwd wat SuperRebel.com voor jouw merk kan betekenen? Maak dan een afspraak met Renate Ekelhoff of Lodewijk Varossieau (lodewijk@superrebel.com) om een keer een tosti te delen bij The Tosti Club

SuperRebel.com ontwikkelt nieuwe merken en revitaliseert bestaande merken. Dat doen we door ontwikkeling van slimme strategische concepten en creatieve ideeën die net een beetje verder gaan. We houden ons bezig met design en advertising. In de breedste zin van het woord. We denken middelen onafhankelijk. Het doel heiligt de middelen. We vergeten nooit dat we worden ingehuurd om betere verkoopresultaten te realiseren samen met onze opdrachtgevers. We zoeken altijd naar de beste balans tussen creativiteit en effectiviteit. Dat doen we voor grote en kleine merken. Nationaal en internationaal. In retail werkt SuperRebel.com onder andere voor Burger King, Happy Italy, Moeke Bar&Keuken en The Tosti Club. Merken die geen onbeperkte budgetten hebben, maar wel hele grote ambities. 

Reacties: 2

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Scato van Opstall
"The Tosti Club is een social brand." Want het merk betaald zijn werknemers twee keer minimum jeugdloon, heeft slaafvrije koffiebonen of hoe moeten we dit zinnetje duiden? #dtv
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Financial advisor
<a href="https://www.shahogenclimbingholds.com/">shahogen climbing holds/</a>

<a href="https://www.shahogenclimbingholds.com/write-for-us/">Write for us/</a>
https://www.shahogenclimbingholds.com/best-hiking-socks/
https://www.shahogenclimbingholds.com/write-for-us/
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.