Webnieuws vanuit de Hospitality industrie

Er zijn de afgelopen week weer een aantal nieuwe sites voor de hospitality industrie in de lucht gegaan. De volgende zijn voor mij belangrijk genoeg om er eens verder naar te kijken...

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De vroegere site/zoekmachine Kangoo is gerebrand naar . Deze site geeft de resultaten weer van meer dan 400.000 accomodaties en attracties in combinatie met de resultaten van 1000 hotel-, reis- en andere websites met een toeristisch aanbod. Nieuw zijn rubrieken/ selectie criteria als " diervriendelijk", "voor families" en "romantisch". Nu alleen nog actief in de USA, maar de oversteek naar Europe is al gepland.

=p&q&i=1&d=114" title="=p&q&i=1&d=114">OnlineTravel TV.com . heeft veel (promo)filmpjes van destinaties bij elkaar gezet. Mooi, snel en overzichtelijk. Geografisch en thematisch zoeken kan. Een nieuw promotiekanaal voor destination management organisaties dus.

Ook nieuw is . Een accomodatie reviewsite, maar dan op detail niveau. Dus niet alleen hoe het hotel is, maar op welke etage je wel/niet wilt zitten, zelfs welke kamers de "beste" zijn en welke kamers er bijvoorbeeld naast de lift liggen...Tips over transfers van/naar het hotel maken het aanbod compleet.

(het vroegere Bezurk.com). Bijna de ultieme hospitality & airline zoekmachine: vluchten, hotels, attracties met allerlei filters. Liever alleen vluchten met een Airbus? Geen punt. Een bestemming gekozen? Wat zeggen de blog en reisverslagen hierover. Alleen aanbiedingen? Kan. Alleen hotels met een interactieve, dus direct boekbare voorraad? En ga zo maar door.

Niet helemaal nieuw, maar nog steeds leuk: (where are you now?). Hou bij waar je bent en wat je doet op reis en deel die informatie met je "vrienden".

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie