Wikimarketing brengt gratis marketingtheorie

Complete inhoud van de delen ‘Strategische planning’ en ‘De Marketingmix’ is overgezet.

  • Design
  • 14 September 2015
  • Luuk Ros
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De bekende serie Marketing op NIMA-A niveau, die ook bekend stond onder de naam van de eerste auteurs ‘Dekker en Szerkovski’, is door de huidige auteurs Ton Bil en Frans van Rooij in een eigen op internet gezet. Van de serie is de complete inhoud van de delen ‘Strategische planning’ en ‘De Marketingmix’ nu gratis toegankelijk. De serie Marketing op NIMA-A niveau was bestemd voor hbo-studenten die kennismaken met marketing; cursisten die het NIMA-A examen willen doen en professionals die in hun werk marketing nodig hebben.

up-to-date
Van de serie is de complete inhoud van de delen ‘Strategische planning’ en ‘De Marketingmix’ (ruim 800 pagina’s) overgezet. De hoofdstukindeling is gehandhaafd. Ook is er een lijst van zo’n 2.500 marketingbegrippen beschikbaar. ‘Bij de boeken was het altijd lastig om in overleg met de uitgeverij de inhoud up-to-date te houden. Bij WikiMarketing is dat eenvoudiger’ aldus Van Rooij. ‘Daar ligt nu ook de volgende uitdaging. Een ieder wordt uitgenodigd om aanvullingen door te geven, die daarna voor iedereen weer toegankelijk zijn. WikiMarketing is heel praktisch opgezet waardoor je met zelfstudie een goed begin kan maken met het vak marketing.’

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie