Agile Business Management: marktontwikkelingen snel en adequaat oppakken en doorvoeren

Heeft uw organisatie het vermogen snel en adequaat te kunnen reageren op veranderingen en customer centric te opereren? Met Agile Business Management ontwikkelt u de strategie en krijgt u de praktische handvaten om ogenschijnlijk rigide organisaties aan te passen aan de huidige gewenste wijze van opereren.

Waarom aan de slag met Agile Business Management?

Markten zijn continu in beweging. Klanten grijpen in op uw waardeketen. Timing is misschien wel de belangrijkste succesfactor voor het behalen van uw business goals. Het continu kunnen aanpassen van uw organisatie op de veranderingen heet Agile Business Management. Wat daar voor nodig is, is een grondige kennis van markt, klant, keten en de organisatie. De ‘insights’ vormen de basis voor uw nieuwe ‘Organizational Intelligence’. Feitelijk is dit de nieuwe managementstijl waarmee organisaties het vermogen ontwikkelen kennis te ontsluiten en snel en relevant te reageren op marktontwikkelingen. De interne organisatie ontwikkelt en ontsluit kennis, past deze toe.

Agile Business Management is de aanpak waarmee u de grote potentiële waarde van uw organisatie tot volle wasdom brengt. Het omvat zowel kennismanagement en organisatorisch leren, als het concreet toepassen van nieuwe vormen van business modelling, kennismanagement concepten en business value network modellen.

Hoe aan de slag met Agile Business Management?

Beeckestijn Business School biedt met de opleiding uit het managers de gewenste kennis en vaardigheden om complexe en rigide ondernemingen om te vormen naar flexibele, markt- en klantgerichte intelligente organisaties. In drie dagen tijd bereikt u:

  • U ervaart hoe u uw organisatie sneller en beter laat inspelen op veranderingen in de markt;
  • U leert hoe u een organisatie kunt vormgeven om ‘agile’ te zijn;
  • U krijgt alle inzicht in de principes en strategie van Agile Business Management;
  • U maakt Agile Business Management praktisch zoals opstellen van agile teams, ontwikkelen van planning en haalt het beste uit uw projectmanagement;
  • U leert de nieuwe modellen en methodieken toepassen van Agile Business Management om risico’s beter in kaart te brengen en doelstellingen optimaal te behalen;
  • U krijgt inzicht in de wijze hoe innovatie sneller, beter en met minder risico kan;
  • U krijgt inzichten in vele cases en praktijkervaringen van derden.

Agile Business Management bij Beeckestijn Business School: wat bereikt u?

Het doel van het executive programma Agile Business Management is om business professionals en -managers de laatste ontwikkelingen op het gebied van business management bij brengen, uw netwerk uitbreiden en u te helpen de opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Niet alleen krijgt u hoogwaardige kennis over onderwerpen als leiderschap en strategie rondom Agile Business Management met de organisatorische aspecten, marketingaspecten, HRM, van proces tot en met de laatste technologische ontwikkelingen. U bent ook up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en inzichten rondom business management en bent daardoor in staat om de gewenste agile strategie te ontwikkelen en te implementeren.

Voor wie?

Het executive programma van Beeckestijn Business School is ontwikkeld voor de ervaren manager, professional, adviseur of ondernemer die naast het opdoen van nieuwe relevante kennis en actuele inzichten ook behoefte heeft om te reflecteren over de trends en ontwikkelingen in het vakgebied. De executive opleidingen zijn met name gericht op hen die management-verantwoordelijkheid hebben, dit ambiëren of het management adviseren. Dit korte hoogwaardige executive programma over Agile Business Management is speciaal ontwikkeld om in kort tijdsbestek uw kennis over &;agile&; up-to-date te brengen. Tijdens deze opleiding krijgt u in een kort tijdsbestek kwalitatief hoogwaardige kennis aangereikt rondom agile business management en business strategie. In combinatie met opdrachten en relevante cases wordt de praktische toepasbaarheid van deze opleiding gewaarborgd.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op de of neem contact op met via

Plaats als eerste een reactie