Amsterdam krijgt eerste 'Growth Hacking'-opleiding van Europa

De ‘Growth Tribe Academy’ leidt cursisten op tot ‘growth hackers’.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Dankzij ‘Growth Hacking’ konden bedrijven zoals Airbnb, Instagram en Dropbox snel uitgroeien van startups naar mondiaal opererende tech bedrijven. De vraag naar mensen met kennis en kunde van growth hacking is enorm. Daarom ontwikkelden het in growth hacking gespecialiseerde bureau Growth Tribe en het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) een speciaal lesprogramma.

De gemeente Amsterdam ondersteunt het initiatief vanuit het actieprogramma StartupAmsterdam. Dat is erop gericht het startup ecosysteem van de stad te versterken. Daarnaast krijgt de Growth Tribe Academy ondersteuning van Facebook, Catawiki en het Nederlandse investeringsfonds Peak Capital.

Het gaat om een voltijds programma van drie maanden bij de Universiteit van Amsterdam op de Plantage Muidergracht. Het eerste programma begint op 2 november en duurt tot eind januari. Deelnemers volgen workshops en werken in teams aan een groeiproject bij een veelbelovende startup. Zekrijgen daarbij persoonlijke begeleiding van ervaren growth hackers en ondernemers

Master studenten die in hun laatste studiejaar zitten en net afgestudeerden kunnen zich tot 23 oktober aanmelden via . Er is plek voor 24 studenten.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie