Arthur Detering versterkt managementteam van Happy Data

Voormalig directeur Wegener DM gaat de leiding nemen in het verder uitbouwen van de producten en diensten.

Als partner in Happy Data, onderdeel van de Happy Horizon groep, gaat Detering zich bezighouden met datakwaliteit, -verrijkingen en -analyses.

Bruikbare informatie

Happy Data maakt analyses van klantenbestanden en kan daarmee look-a-like groepen vinden en verschillende segmenten in een database aangeven. Op basis van ruim 200 variabelen (op postcodeniveau) worden uitspraken gedaan over klantprofielen. Ook helpt Happy Data bedrijven met het opschonen van klantdata en het verrijken van databestanden met verhuisinformatie, telefoonnummers of andere relevante kenmerken.

Detering zegt veel mogelijkheden te zien om Happy Data verder te ontwikkelen. 'Veel bedrijven hebben de mond vol over big data, maar het overgrote deel heeft al moeite om gestructureerde data te analyseren. Veel bedrijven hebben behoefte om een compleet centraal klantbeeld te krijgen om te kunnen zien welke klanten, welke producten kopen via welk kanaal. Met Happy Data analyseren wij deze verschillende kanalen en zorgen voor het nodige inzicht om nieuwe acties verder te optimaliseren. We zijn bijvoorbeeld bezig om een online dashboard te ontwikkelen om steeds meer bruikbare informatie uit allerlei databronnen realtime te ontsluiten.'

Oud-collega

Bij Happy Data wordt de oud-directeur van Wegener DM herenigd met oud-collega Mathijs Visser, de huidige eigenaar/directeur van Happy Leads en in het verleden account manager bij Wegener DM. Detering: “Toen Mathijs mij vertelde over de groei van Happy Data en de plannen die er waren om meer producten te ontwikkelen voor klanten, was ik direct enthousiast  Meer dan ooit is het krijgen van inzicht en kennis uit klantdata actueel.'

De Happy-bedrijven hebben nu in totaal bijna 150 mensen in dienst, verdeeld over een aantal gespecialiseerde sublabels. Happy Data vormt binnen de groep een verbindende factor tussen de verschillende disciplines. 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie