Brand New Galaxy opent kantoor in Amsterdam 

Brand New Galaxy, de wereldwijde holding van tech en marketing agencies, komt naar Amsterdam.

Frank Carvalho, Global marketing en advertising leader, is aangesteld als Managing Director. 

Marketing- en technologiebedrijf Brand New Galaxy gaat zijn West-Europese activiteiten vanuit een nieuw kantoor in Amsterdam aansturen. Frank Carvalho, Global marketing en advertising leader, is aangesteld als Managing Director. 

Advertentie
advertisement

Brand New Galaxy investeert in innovatieve en dynamische ideeën die gedijen in een start-up omgeving en schaalbaar zijn om te concurreren met netwerkbureaus. De Brand New Galaxy groep biedt wereldwijd end-to-end e-commerce oplossingen en contentproductie. 

Het bedrijf werd in 2017 opgericht in Warschau en is de laatste jaren flink gegroeid met nieuwe vestigingen en overnames. In 2020 werden drie kantoren geopend op drie verschillende continenten: in de VS, het Midden-Oosten en Europa. Het personeelsbestand is het afgelopen jaar met 35 procent gegroeid naar meer dan 500 medewerkers. Het bedrijf biedt zijn internationale en regionale diensten aan meer dan 200 klanten in 29 verschillende talen. Deze klanten zijn zowel Fortune 500 bedrijven als e-commerce spelers uit het midden- en kleinbedrijf. 

Commerciële hub

'Wij laten onze cliënten groeien door gebruik te maken van ons digitale aanbod en van ons wereldwijde netwerk van bedrijven die gespecialiseerd zijn in e-commerce, creatie en contentproductie en Automation en Performance Improvement. We hebben gekozen voor Amsterdam, omdat de hoofdstad van Nederland de nieuwe commerciële hub van Europa lijkt te worden', zegt Managing Director Carvalho, die naar Amsterdam verhuist vanuit New York, waar hij de leiding had over het accountmanagement in Noord-Amerika en Global Business Director was bij Hogarth, onderdeel van WPP.

Samenwerking

Volgens Michał Glapiński, Chief Growth Officer, verantwoordelijk voor International Operations bij Brand New Galaxy, is het efficiënt managen van het volledige digitale ecosysteem een prioriteit voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun groei in e-commerce te stimuleren. 'Daarom vinden wij, als end-to-end e-commerce-speler met onze global-to-local methodologie, dat een intensievere samenwerking met onze klanten in West-Europa een absolute must is. Ons kantoor in Amsterdam is een natuurlijk gevolg van het bouwen van handige hubs voor goed ontwikkelde klanten en voor diegenen die aan het begin staan van hun e-commerce reis.'
 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie