Clinic: Conversational design & voice, hoe pak je het aan?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met Conversational design en voice? Kom dan naar de clinic!

Iedereen heeft het over Voice als de nieuwe manier om te interacteren met je klanten, maar hoe start je? Tijdens de clinic op 7 juni neemt Sam Warnaars je mee in de wereld van Voice en Conversational design.

Wat kun je verwachten tijdens de clinic?

In deze 2 uur durende clinic verkennen we de wereld van voice interfaces. Leer wanneer Voice een geschikte oplossing is of wanneer je het beter niet kan gebruiken. Vind de use cases die voor jouw organisatie relevant zijn. We sluiten de clinic af met een aantal conversational design tips en tricks zodat je zelf verder op ontdekkingstocht kan.

In de clinic komt het volgende aan bod:
- Introductie conversational design
- De praktische toepassingen van Voice
- Scenario’s Voice: wat werkt wel en wat werkt niet
- Zelf aan de slag voor jouw organisatie

Over de spreker

Sam Warnaars is Innovatie Manager bij aFrogleap, a Merkle company, een product agency dat innovatieve user experiences ontwikkelt. Hij volgt de laatste technologische ontwikkelingen en zet deze om naar concrete toepassingen die de gebruiker centraal stellen. De kans is groot dat je zijn applicaties dagelijks gebruikt.

In de loop van zijn carrière werkte Sam met R & D-afdelingen van internationale spelers in Tech (Microsoft, Blackberry), Consumer Electronics (Sony, Samsung, Philips) en Automotive (PSA Peugeot Citroën) om digitale producten te maken die hun categorieën definiëren.

Aanmelden
Kom op vrijdag 7 juni 2019 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 – 15.00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Meld je hier gratis aan>>

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.