Clinic: The future of Email

Hoe ziet de toekomst van E-mailmarketing eruit? Ontdek het tijdens de gratis clinic van Beeckstijn Business School

Met wereldwijd 3,8 miljard gebruikers mag de kracht van e-mailmarketing niet worden onderschat. Ook heeft dit kanaal een aanzienlijk hoger conversie percentage dan andere kanalen als search en social. De klant heeft tegenwoordig steeds hogere verwachtingen en rekent op persoonlijke communicatie. Hoe ga je daarmee om? En wat zijn de nieuwe mogelijkheden van e-mail marketing?

Beeckestijn Business School nodigt je graag uit voor de gratis clinic ‘The future of Email’ door Michael straathof op vrijdag 28 juni van 09:30 tot 11:30 bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de clinic worden de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van e-mailmarketing besproken. We gaan uitgebreid in op de nieuwste mogelijkheden binnen e-mailmarketing, zoals:

- Datagedreven marketing automation strategieën
- Hyperpersonalisatie in e-mails (de juiste boodschap op het juiste moment)
- Live content (real-time informatie op het moment waarop de e-mail wordt geopend)
- Interactieve e-mails (vernieuwende interactiviteit in de e-mail. Webprocessen schuiven naar voren, voor meer engagement in de inbox)
- Artificial Intelligence (door machine learning voorspellen wat het beste aanbod per individu is)

Voor wie is de clinic bedoeld?

Deze clinic is interessant voor zowel B2B als B2C marketeers die zich in hun functie bezighouden met e-mailmarketing en op zoek zijn naar inspiratie om meer uit het kanaal e-mail te halen. Are you ready for the future of email?!
 

Over Michael Straathof

Michael Straathof is co-founder en senior consultant bij 100%EMAIL & 100%driven. Al meer dan 20 jaar bedenkt en implementeert gepersonaliseerde e-mailstrategieën voor bekende merken, zoals AirFrance KLM, KPN, TUI, Sanoma en ABN Amro. Door zijn creativiteit, datagedreven aanpak en hoge mate van betrokkenheid helpt hij organisaties om e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen.


Meld je gratis aan
Kom op vrijdag 28 juni 2019 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.30 – 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Meld je gratis aan!

Plaats als eerste een reactie