Communicatie NU!

Betteke van Ruler presenteert haar nieuwe boek Communicatie NU in een drukbezocht Wilhelmina Dok.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Betteke van Ruler heeft 25 oktober haar nieuwe boek Communicatie NU gepresenteerd. Het boek biedt inzicht in het communicatievak waarin inmiddels zo’n 140.000 beroepsbeoefenaren werkzaam zijn. Aan het boek werkten ruim 100 communicatieprofessionals mee, werkzaam bij zowel communicatiebureaus en commerciële bedrijven, als in het onderwijs en de wetenschap. Dat het communicatievak veel meer inhoudt dan het schrijven van persberichten en het bijhouden van intranet wordt met dit boek voor eens en altijd bewezen.

Communicatie NU geeft niet alleen een blik op het communicatieveld van nu, maar bereidt communicatieprofessionals ook voor op de praktijk van morgen. Van Ruler: ‘Het communicatievak staat aan het begin van een grote verandering. In de samenleving groeit het wantrouwen tegenover organisaties en de media. Communicatieprofessionals en hun organisaties worden meer dan ooit gedwongen om transparant te zijn en verantwoording af te leggen.’ Communicatie NU is de eerste vakinhoudelijke glossy voor en door het vak zelf geschreven en is uitgegeven door Adformatie Groep. Voor meer informatie en bestellen, klik .

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie