Digital Design Case: ASN Bank animatie

Film toont combinatie miniatuurbos en computeranimatie

De ASN Bank wil op speelse wijze laten zien hoe geld wel gelukkig maakt. Er werd als metafoor gekozen voor een bos met dieren, de film ’Het Gewoontedier’. Het is een balans tussen realiteit en een fictieve wereld: een combinatie van 3D met een miniatuurbos.

Vincent Lammers, Head of Design & Animation en Regisseur bij Ambassadors: “We hebben een echt miniatuurbos gebouwd en de karakters zijn tot leven gebracht vanuit computeranimatie. Alle creative teams die we in huis hebben zijn aan bod gekomen: edit, design, animatie, VFX, muziek, grading en sound design.”

Diederick Hillenius, Creative Director bij Selmore: “We kozen voor een onorthodoxe aanpak en we zijn de klant dankbaar dat ze ons daarop vertrouwden. Ambassadors waren gelukkig bereid de extra liefde, tijd en aandacht te investeren.”

Credits
Bureau: Selmore
Productie: Ambassadors

Elke editie van het magazine Adformatie bevat een pagina met het beste uit de wereld van digital design, geselecteerd door het Dutch Digital Design-initiatief. In het blad wordt verwezen naar deze post in het waar we extra’s en aanvullende info over de case plaatsen.

Tip: submit your work to Dutch Digital Design! 

Check ook van Adformatie.

Advertentie
advertisement

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie