Digitale bureaus op podium Campus Party

Tijdens een grootschalig event voor creatieve studenten in de Utrechtse Jaarbeurs, staan zeven Nederlandse bureaus op het podium.

Onder de vlag van Dutch Digital Design en Dutch Digital Agencies presenteren deze bureaus zich aan 5000 binnen- en buitenlandse developers en designers.

Het event biedt vijf dagen presentaties, workshops, demo’s, hackathons en een indoor drone wedstrijd. Het event moet laten zien hoe techniek en creativiteit niet zonder elkaar kunnen. Op vrijdag 27 mei is het podium voor Dutch Digital Agencies en Dutch Digital Design. Kaliber, Achtung!, TamTam, Mirabeau, Greenberry, Triple en Fabrique zullen het podium betreden. 

Bij de leden van Dutch Digital Agencies en Dutch Digital Design staat talent hoog op de agenda. De onderwerpen van de presentaties tijdens  zoomen in op de rol van creativiteit in innovatie, het belang van techniek en distributie en de toekomst van digitale producten en services.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie