Digitale transformatie: de sleutel tot succes

Hoe kun je digitale transformatie succesvol implementeren en hoe begeleid je dit traject optimaal? Ontdek het tijdens deze online clinic.

Bij succesvolle digitale transformatie wil je dat mensen écht anders gaan werken. Je wil dat de technologie gebruikt wordt zoals beoogd waardoor het werk slimmer en effectiever wordt gedaan. Hoe breng je dit in de praktijk en hoe kun je dit traject goed begeleiden? Ontdek het tijdens deze online clinic van Beeckestijn Business School.

Datum: 21 mei
Tijd: 09:30 - 11:00 uur 
Locatie: Live-stream 

Onderwerpen die aan bod komen

In 1,5 uur geeft Gonny Vink je zicht op de volgende onderwerpen:

  • Het vergroten van wendbaarheid in je organisatie
  • De menskant van digitale transformatie
  • Omgaan met weerstand
  • Transformatie vasthouden
  • Praktische handvatten en tips

Voor wie?

Deze clinic is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met de implementatie van digitale transformatie en die daarbij wil werken met de menskracht van transformatie om digitale transformatie duurzaam te realiseren.

Over de spreekster

Gonny Vink is oprichter van work21. Met haar team begeleidt ze organisaties wendbaarder te worden in een digitale tijd. work21 maakt daarbij gebruik van een integrale aanpak op basis van mens, organisatie en technologie. De mens staat hierin altijd centraal. Gonny is auteur van Leidinggeven op afstand (2019) en co-auteur van het receptenboek voor het nieuwe werken (2009) en Never waste a good crisis (2020).

Gratis aanmelden

Deze clinic is al geweest. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.
Bekijk onze agenda voor meer clinics >>

 

Plaats als eerste een reactie