Hyper Island creatieven lanceren One Hour Agency

Het probleem van de klant oplossen in een uur. Het kan volgens de oprichters van One Hour Agency, onder wie de Nederlandse Hyper Island studenten Ben Langeveld en Ingmar Larsen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

One Hour Agency is het initiatief van acht jonge Hyper Island creatieven. In een uur tijd kun je volgens hen heel veel bereiken. ‘Cancel your slow meetings and never ending processes.’

‘We delen in dat uur onze eerste gedachten op het probleem en leggen contact met de klant’, zegt de Nederlandse student Ben Langeveld, een van de initiatiefnemers. Het doel is een boost te geven aan merken en businessconcepten en zoveel mogelijk problemen op te lossen in zo min mogelijk tijd.

Een uur is als volgt opgebouwd:

De creatieven hebben het concept vorig jaar getest in New York bij bureaus als Your Majesty, Sid Lee and Wolff Olins en kregen veel goede feedback. ‘Mensen dachten dat we gek waren, maar vonden het leuk.’

De eerste klant is de Zweedse publieke omroep.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie