Inzending voor vernieuwde SpinAwards geopend

Prestigieuze prijs voor digitale campagnes en werk kent twee nieuwe categorieën en een nieuw concept, The Inspiration Day.

Een van de prijsuitreikingen van de SpinAwards 2019. Wie winnen er in 2020?

Het inzenden van de vernieuwde SpinAwards is van start gegaan. De SpinAwards zijn dé prijzen voor creatieve, impactvolle concepten die het digitale denken verder brengen. Deze editie zijn er twee nieuwe categorieën gelanceerd.

De eerste is 'Social Business’ waarin commerciële samenwerkingen met influencers en creators worden bekroond. Daarnaast is er voor het eerst de ‘Spin Stage Award’ voor de beste stageprojecten.

Ook kan weer worden ingezonden in vertrouwde categorieën als ‘Digital Campaign’, ‘E-commerce’, ‘Artificial Intelligence & Voice’ en ‘Design’. 
 

Advertentie
advertisement

SPIN in one Day

Dit jaar is er een nieuw concept, SPIN in one Day, Dit betekent dat de Inspiration Day, de uitreiking en het feest op één dag plaatsvinden. Dit wordt een dag vol innovatie en inspiratie met aansluitend de uitreiking en het feest. Met SPIN in one Day brengt SpinAwards al het digitale toptalent – van Young Talents tot juryleden en genomineerden -  samen onder één dak. 

 

Belangrijke data 

De projecten kunnen worden ingezonden van tot en met 31 januari 2020. Alle genomineerden krijgen tijdens de SPIN Inspiration Day op 9 april de kans het werk persoonlijk toe te lichten aan de jury.

De winnaars worden diezelfde avond bekend gemaakt op de SpinAwards Night en na de uitreiking volgt het SpinAwards Night Party.  

Hoe inzenden?

Inzenden kan eenvoudig via de website van de SpinAwards. Bureaus kunnen inloggen met de oude SPIN ID of door een nieuwe SPIN ID aan te maken.

Om te kunnen inzenden, klik rechts bovenin de site op 'Registreren'. Kijk hier voor alle informatie over het inzenden.
 

Plaats als eerste een reactie

Advertentie