Ontdek de wereld van Artificial Intelligence

Wat is Artificial Intelligence (AI)? Hoe verandert het onze wereld? Ontdek het tijdens de online clinic op 10 september.

"AI zal geen mensen vervangen, maar mensen die AI gebruiken vervangen de mensen die dit niet doen." Maar wat is AI eigenlijk? Wat kun je ermee? En hoe veranderd het onze wereld? Op 10 september neemt Alex Dowalls je tijdens deze Engelstalige online clinic van Beeckestijn Business School mee in de wereld van AI. 

Datum: 10 september
Tijd: 09:30 - 11:00 uur 
Locatie: Live-stream 

Onderwerpen die aan bod komen

Alex vertelt over de basis van AI, de toepassingen van AI, laat demo's zien en advanced opties zoals visual image recognition, augmented reality, recommender engines & customer preference modelling. Daarnaast komt de ethiek en de risico's rondom AI aan bod. Denk hierbij aan Fake nieuws en manipulatie van consumenten.

Na afloop van de clinic kun je zelf aan de slag met je eerste AI model, waarbij je gebruik maakt van automatische machine learning. Zo ben jij voorbereid om te kunnen overleven in de nieuwe digitale economie. 

Over de spreker

Alex is oprichter en partner bij AXVECO BV en helpt klanten hun businessmodel te vernieuwen door de inzet van digitale technologieën zoals AI en blockchain. Naast zijn consultancywerkzaamheden is Alex een bekende platform spreker,  doceert hij bij verschillende opleidingsinstituten en is hij startup mentor bij Yes! Delft – het innovatieplatform van TU Delft.

Gratis aanmelden

Deze clinic is al geweest. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.
Bekijk onze agenda voor meer clinics >>

Plaats als eerste een reactie