PostNL nieuwe eigenaar Yourzine en Searchresult

Digitale marketingbureaus vormen met Cendris Insights & Campagnes (I&C) en Marvia een nieuw bedrijf

Yourzine en Searchresult zijn tot op heden onderdeel van , het vroegere Lectric. Het Bossche bedrijf gaat zich met de resterende onderdelen Colours, Mobile Pioneers, Symfony, Social Inc. en Someone richten op development en optimalisatie van platforms en social media marketing. Daarnaast zet het bedrijf in op (inter)nationale groei. 

Jan-Hein Schouten (foto), ceo van Digital United: ‘De afgelopen periode hebben wij gekeken naar de mogelijkheden voor Yourzine en Searchresult, die toe zijn aan een volgende fase. Op dat moment kwam PostNL op ons pad. In de gesprekken met PostNL kwam naar voren dat zij Yourzine en Searchresult nieuwe en snellere manieren kunnen bieden om te groeien.’

Hoofdkantoor
Yourzine en Searchresult vormen samen met de PostNL-onderdelen Cendris Insights & Campagnes (I&C) en Marvia een nieuw bedrijf. De namen van de bedrijven blijven bestaan, het hoofdkantoor komt in Den Bosch.

Gert-Jan Delcliseur en Michiel van Riemsdijk, de huidige directeuren van respectievelijk Searchresult en Yourzine, vormen samen met Menno Worst van PostNL de directie. ‘Deze overname past in de strategie van PostNL om toegevoegde waarde aan klanten te bieden op het gebied van data-gedreven marketing, direct mail en loyalty programma’s,’ aldus Arno van Bijnen, directeur Sales & Marketing van PostNL.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie