Sijthoff Media neemt iBestuur over

Mediabedrijf ziet veel potentie in het onder een dak brengen van iBestuur, Binnenlands Bestuur en AG Connect.

Beeld van het jaarlijkse iBestuur Congres

Sijthoff Media, de uitgever van onder meer Binnenlands Bestuur, Adformatie en AG Connect, heeft iBestuur aan zijn portfolio toegevoegd. 

iBestuur is een platform voor bestuurders, beslissers en beleidsmakers in de publieke sector die zich bezighouden met IT-vraagstukken. De titel heeft een website en kwartaalmagazine, en houdt regelmatig bijeenkomsten voor bestuurders en experts, waaronder het jaarlijkse iBestuur Congres.

Het 'perfecte platform'

Ceo Willem Sijthoff, ziet veel mogelijkheden in de toevoeging van iBestuur aan het portfolio. Samen met Binnenlands Bestuur (350.000 bestuurders en ambtenaren) en AG Connect (85.000 IT-professionals) ontstaat volgens Sijthoff 'het perfecte platform om de overheid en de ICT-sector samen te brengen'.

Peter Lievense, oprichter van iBestuur, denkt dat de overname de titel verder omhoog kan brengen. Tijdens de gesprekken voor de verkoop, leerde hij Sijthoff Media kennen als 'een ambitieus bedrijf waar plek is voor journalistieke ambities', zegt Lievense. 'Er werken enthousiaste mensen die uiteenlopende media kunnen samenvoegen tot een mooi platform.' 

Heleen Hupkens hoofdredacteur

Lievense blijft de komende jaren nog betrokken bij iBestuur als adviserend hoofdredacteur en projectleider van het iBestuur Congres. Heleen Hupkens is aangesteld als hoofdredacteur.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie