3 stappen om digitaal te innoveren

Kun je het je veroorloven om niet digitaal te innoveren? Weet dat ook jouw klanten op zoek zijn naar een manier waarop het nog beter kan.

Whitepaper digitale innovatie
3 stappen om digitaal te innoveren

Echt succesvolle disruptors weten behoeftes aan te boren door klanten een betere ervaring te bieden met bijvoorbeeld een taxirit, het luisteren naar muziek of het huren van een particulier huis. Ze begrijpen de jobs to be done van hun klanten heel goed en nemen belemmeringen voor klanten weg of realiseren lagere transactiekosten.

Ze ontwikkelen kortom diensten en producten die klanten echt willen en verankeren deze waarde bovendien in een goed businessmodel. Met de drie stappen uit dit whitepaper van Beeckestijn krijg je een introductie hoe jij dat ook voor elkaar krijgt.

Drie stappen om digitaal te innoveren

- Discover - ontdek het echte probleem van je klant (6 fases)
- Creëer een wenselijke oplossing (5 fases)
- Vind de mensen die bereid zijn te betalen voor je product (4 fases)

Door succesvol digitaal te innoveren

- realiseer je producten die je klanten echt willen
- krijg je beter inzicht in de behoefte van je klant
- leer je je klant al in een vroeg stadium mee te nemen in je productontwikkeling
- creëer je effectieve marketing om je eerste klanten binnen te halen
- weet je de juiste mensen te identificeren voor jouw product of dienst

Nieuwsgierig?
 

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
manish Sharma
we do full management for your relocation and make it a pleasant experience for you.Indian Packers Domestic movers take his job seriously and honesty to do what best for customers, that has made us Indian and recommended Domestic packing and moving service provider in Mumbai and other major cities in India


http://indianpackersmovers.in/
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.