Webby Talk: Never Niche Enough

Hoe jonge consumenten online communities opnieuw hebben gedefinieerd en waarom de toekomst van digital geworteld is in authenticiteit.

Webby Talk: Never Niche Enough

Saddie baddies, pothole protestors en foraging fends: hoe jonge consumenten online communities opnieuw hebben gedefinieerd en waarom de toekomst van digital geworteld is in authenticiteit.

Een reis naar de manieren waarop Gen Z traditionele communityplatforms transformeert, en nieuwe gemeenschappelijke digitale ruimtes bouwt. Gen Z verbindt, creëert en communiceert in de steeds innovatievere online metaverse. Ontdek hoe merken hen daar kunnen ontmoeten. 

Elk jaar organiseert het executive team van The Webby Awards hun jaarlijkse thought leadership event; Webby Talks. Ze verkennen dan de grootste digitale trends die onze wereld en ons werk beïnvloeden. Dit jaar organiseren DEPT® en Dutch Digital Design het evenement. Zowel via livestream als op het kantoor van DEPT® in Amsterdam.

Meld je nu aan via https://dept.ly/3E6MZiF en kom op donderdag 10 november tussen 18:00 en 20:00 uur naar het DEPT®-kantoor in Amsterdam, of volg de sessies tussen 18:00 en 19:00 uur via livestream.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →