Online Communicatie trend update

Ontdek tijdens deze update de laatste trends, inzichten en ontwikkelingen op het gebied van online communicatie

Wat zijn de laatste trends, inzichten en ontwikkelingen op het gebied van online communicatie? Hans Corssmit neemt je tijdens de online clinic mee in de wereld van online communicatie en laat zien welke invloeden en kansen uit die trends en ontwikkelingen voortvloeien. 

Datum: vrijdag 7 oktober
Tijd: 09:30 - 11:00 uur 
Locatie: Live-stream
Prijs: Gratis 

Wat kun je verwachten?

In deze clinic wordt een helder overzicht (op hoofdlijnen) gegeven over recente ontwikkelingen op het gebied van online communicatie inclusief de mogelijke effecten. Hieruit kun je zelf destilleren welke trends relevant kunnen zijn voor jouw (online) communicatiebeleid en hoe je deze kan toepassen. 

Over Hans Corssmit

Hans Corssmit is een zeer gedreven (online) communicatiespecialist. Hij gaat vooral voor werk dat mensen raakt, daadwerkelijk activeert én overtuigt. Heeft voor tal van A-merken gewerkt zowel aan adverteerders- als aan bureauzijde en is momenteel zelfstandig (marketing) communicatie specialist. Hans is kerndocent bij de opleiding online communicatie. 

Aanmelden

Deze clinic is al geweest. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Meld je gratis aan voor clinic op 7 oktober van Beeckestijn Business School. Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie over de live-stream.

Plaats als eerste een reactie