John West als een vis in het water op de winkelvloer

Succesvolle activatie John West op de winkelvloer door SuperRebel.com en Young Perfect

SuperRebel.com x John West
SuperRebel.com

Activatie op zijn best met John West.

Sinds 1857 vangt John West wilde vis in wateren waar ook ter wereld. Maar de koopbeslissing wordt vaak pas op de winkelvloer genomen. In samenwerking met SuperRebel.com brengt Young Perfect deze twee werelden perfect samen in een ongelofelijk succesvolle winkelvloeractivatie. Met als doel de conserven van John West te presenteren op z’n best. Op een manier die aansluit op de beleving en campagne van het merk en die de verkoop van de zalm en tonijn op z’n best een enorme boost heeft gegeven.

Presentatie op z’n best
SuperRebel.com bedacht het nieuwe centrale communicatiethema voor John West. Om ook op de winkelvloer de strijd te winnen zocht SuperRebel.com contact met Young Perfect, de nummer 1 in shopper marketing. Om ook de shopper mee te nemen in de merkbeleving en de campagne van John West bedacht en ontwikkelde Young Perfect ism SuperRebel.com een setting met volop uitstraling en beleving: de vissersboot van John West. Hier worden de visconserven van John West in de supermarkten gepresenteerd op een manier die niet onderdoet voor een authentieke, Portugese viswinkel in Lissabon. Vanuit deze setting verzorgen koks voor een inspirerende variatie aan sport- en borrelrecepten, die shoppers middels een menukaart direct mee kunnen nemen en thuis kunnen maken. Twee heerlijke pasta’s en twee verrassende bruchetta’s.

Visconserven op z’n best
Met deze winkelvloeractivatie tilt Young Perfect visconserven boven het bestaande schap in de supermarkt uit en presenteert het John West op z’n best. Met als doel om shoppers te laten zien en ervaren dat zalm en tonijn uit blik net zo lekker en goed is als verse vis. In sommige gevallen zijn de visconserven van John West zelfs een betere keuze, bijvoorbeeld als het om een eiwitrijke sportmaaltijd gaat of als je vis wat langer wilt bewaren. Dit is het uitgangspunt van de campagne van SuperRebel.com, waarin de claim ‘Vis op z’n best’ naar verschillende doelgroepen en momenten wordt doorvertaald. Van de sporter die in een handomdraai een eiwit- en proteïnerijke maaltijd wil maken tot het (onverwachte) bezoek die je wilt verrassen met een origineel borrelhapje.

Verkoopcijfers op z’n best
De winkelvloeractivatie van John West is een perfect voorbeeld hoe je het gevoel en de beleving van een merk en een campagne doorvertaald naar de winkelvloer en dus keiharde resultaten. Veel meer dan de helft van de mensen die John West proefden ging over tot aankoop van het product. De omzet steeg met meer dan 100% in de winkels waar werd georganiseerd. De overige resultaten zijn nog veel indrukwekkender. Zo zet je een product dus op een relevante en impactvolle manier op de boodschappenlijst van shoppers. Dit is John West op z’n best, een blik op de succesvolle verkoopcijfers zegt de rest. Bel voor meer informatie en de complete case met Renate Ekelhoff, +31(0)76 572 8888 of maak een afspraak met Young Perfect.

Young Perfect en SuperRebel.com werken onder andere samen voor opdrachtgevers als John West en Servero 100% appelmoes

SuperRebel.com is an international creative agency. We develop brave new brands and we energise existing brands. By all means. We are the ultimate agency for entrepreneurs and entrepreneurial marketeers who want to get the best out of their brands. Just like we do with our own brand. #bebrave

Creative Agency for Brave Brands.

Capabilities; 
Brand Development, Design/Branding, Advertising, Online Strategy, IdeaLab, PR and Influencer Marketing.

Activatie op zijn best
SuperRebel.com x John West SuperRebel.com

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.