Hema gaat samenwerking aan met Miss Lipgloss

Hema Beauty en de invloedrijke Nederlandse vlogger gaan videocontent maken met beauty tips over kleur, innovaties en nieuwe beautyproducten.

In eerste instantie maakt Miss Lipgloss vijf vlogs voor Hema. Deze video’s zijn op de kanalen van Hema te zien en worden tevens verspreid via de social media kanalen van Miss Lipgloss.

Hema Beauty wil met de samenwerking &;via een andere weg&; de doelgroep bereiken en inspireren. &;Miss Lipgloss is een autoriteit op het gebied van beauty. Zij weet als geen ander wat het is om interessante content te ontwikkelen en hiermee haar volgers te inspireren. Naast inspiratie, tips en adviezen op het gebied van kleur, assortiment en innovaties, gaat Miss Lipgloss ook laten zien hoe makkelijk de producten te gebruiken zijn. Dit advies kan niet altijd worden gegeven in de winkels,&; aldus Hema in een toelichting.

Cynthia Schultz van Miss Lipgloss: “Ik kijk ontzettend uit naar deze nieuwe samenwerking met Hema. Zelf ben ik al sinds ik me kan herinneren groot Hema fan en daarnaast blog ik regelmatig over de beautyproducten, waar mijn lezeressen altijd enthousiast op reageren. De match is dus een hele vanzelfsprekende en juist daarom voelt het zo goed.&;

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie