Mr Peacock leert Nederland manieren voor nieuw bubbelsmerk

Witte aristocratische pauw introduceert witte wijn, Rosé, Prosecco, Limonsecco, Red Ritz en Spritz van het merk Black & Bianco.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Na Gert-Jan Dröge en Jort Kelder is er nu nog iemand die het lompe Nederlandse volk vertelt hoe het heurt: de hagelwitte pauw Lawrence-Fitzpatrick Darmundy Bullsworth Peacock, kortweg Mr Peacock. Dit geanimeerde personage (dat een flatulente tapir als huisdier heeft), kijkt in een aantal online filmpjes neerbuigend naar ons ongelikte gedrag en niet zo heel erg gesoigneerde manier van kleden, om daar vervolgens een lesje over te geven. En daar hoort natuurlijk een glaasje Black & Bianco bij.

Het nieuwe drankmerk is eigendom van Henk de Jong, ook eigenaar van . De waarden die Black & Bianco wil vertegenwoordigen zijn Toegankelijke kwaliteit, Style en glamour, Goede smaak en Trendy.

In 2019 wil Black & Bianco Drinks een bekend Europees merk zijn met een hechte groep vaste gebruikers. &;We stellen onszelf ten doel om in 2019 op het punt te staan de wereld te veroveren.&;

Mr Peacock heeft een eigen , een en een .

Who&;s Mr Peacock?

 

;s Mr Peacock?

 

Mr Peacock&;s Dancing lesson

;s Dancing lesson

Mr Peacock&;s First impressions

;s First impressions

Mr Peacock&;s Dresscode

;s Dresscode

Mr Peacock&;s Sunbathing

;s Sunbathing

Credits
Creatie: Havas Worldwide
Verantwoordelijke bij klant: Juliëtte de la Rie
Animaties: Nmtrix
Website: Burst

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie