Noppies wordt Nine&Co. en wil omzet verdubbelen

Merkenhuis neemt ook het Duitse ALVI over.

Nine&Co. laat verschillende merken samenkomen in zijn merkenhuis. De focus hierbij wordt gelegd op het domein zwangerschap, baby’s en kinderen tot acht jaar.

Overname ALVI

Door een nieuwe propositie voor de bestaande merkenmix en de aankoop van het Duitse ALVI (marktleider in Duitsland op het gebied van slapen voor baby’s en kleine kinderen) gaat de naamswijziging van kracht, waardoor Noppies nu door het leven zal gaan als Nine&Co. Deze organisatie heeft de ambitie voor 2020 de omzet te verdubbelen.

Noppies, Supermom, Queen Mum, Imps&Elfs, Esprit for mums, NOP en vanaf vandaag ook ALVI vallen onder Nine&Co.’s portfolio. ‘Ons merkenhuis is als een hub, samen zijn we de absolute expert in ons domein’, vertelt Nine&Co-ceo Anne-Gien Haan. ‘Wij hebben een obsessie voor onze doelgroep en groeien met onze merken, met de moeder mee. Moeders staan centraal in alles wat we doen. Ons doel is om haar zelfvertrouwen en plezier te vergroten.’

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie