Roken, of liever gezegd "niet meer roken" in de horeca...

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Koninklijk Horeca Nederland heeft een enquête gehouden onder haar 21.000 leden om de eerste resultaten van het in horeca bedrijven te meten. De response was ca. 15 %.

Belangrijkste conclusies:

* 58% verwacht daling omzet
* 64% verwacht toename overlast in omgeving bedrijf
* 55% verwacht dat gasten in meer of mindere mate begripvol reageren, maar ook 31% verwacht weinig tot geen begrip; de horecaondernemer moet dus rekening houden met dubbele gevoelens bij gasten
* 27% is van plan om met rookruimte te gaan werken
* van bedrijven die een rookruimte zeggen te gaan maken, gaat het bij ongeveer 80% om een oppervlakte van maximaal een kwart van het totale vloeroppervlak.

Een samenvatting van het onderzoek staat

Het gehele onderzoek is

Wordt vervolgd...

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie