Succesvolle internetondernemers investeren in Nederlandse app Polarsteps

Grote namen durven het aan met de reisapp.

Polarsteps maakt vandaag bekend dat het €900.000 in seed funding heeft opgehaald. De nieuwe investeerders van Polarsteps zijn grotendeels succesvolle Nederlandse internetondernemers.

Het gaat om onder andere Nalden (oprichter WeTransfer), Chris Ouwinga (oprichter Unit4), Janneke Niessen (oprichter Improve Digital), Heleen Dura-van Oord (oprichter DQ&A), Patrick Kerssemakers (oprichter FonQ), Laurens Groenendijk en Martijn Rozendaal (oprichters Just-Eat en Treatwell), Robert Gaal (oprichter Wakoopa, Karma) en Herman Kienhuis (River Venture Partners).

‘We vinden het fantastisch dat we investeerders hebben gevonden die niet alleen in onze visie en product geloven, maar die ook onze potentie zien’, aldus medeoprichter en ceo Koen Droste.

‘Ons belangrijkste doel in deze ronde was om investeerders te vinden die op basis van hun netwerk en kennis van meerwaarde zouden kunnen zijn voor onze groeiplannen. De ervaring en expertise die we met deze nieuwe investeerders aan boord krijgen is ontzettend waardevol. We zijn dan ook zeer dankbaar voor hun support en kijken met veel vertrouwen naar de toekomst.’

 

Advertentie
advertisement
Advertentie