Bas Smit start eigen webwinkel binnen Amazon

De influencer en ondernemer verkoopt eigen producten en geeft cadeautips. Daar zitten verrassend veel Amazon-producten bij.

Bas Smit
Afbeelding: Amazon

Influencer en ondernemer Bas Smit start een eigen webwinkel op het platform van Amazon.nl. In de zogeheten De Bas Smit shop vinden Amazon-websitebezoekers producten van Smits eigen merk Smit&Co en producten die Smit aanraadt om cadeau te geven. Volgens de ondernemer gaat het om een selectie van zijn favoriete producten uit zijn dagelijks leven. Een blik op de cadeauselectie maakt duidelijk dat Smit zowel producten van bekende merken (Apple, Sonos, Boska en Philips) promoot als producten van onbekende merken en producten van Amazon-merken. 

Advertentie
advertisement

Grote rol voor Amazon-producten

Zo adviseert Smit websitebezoekers onder meer een betaalbare pannenset, microfoon en diverse soorten hondenpoepzakjes van Amazons eigen merk. Hij promoot ook gadgets van Ring, een merk dat bij Amazon hoort. De cadeauselectie bevat meerdere Ring-videodeurbellen, waaronder een opvallend oud model. Daarnaast raadt Smit gadgets van Kindle en Blink aan, merken die ook onder Amazon's paraplu vallen. 

Smit promoot ook producten die 'bekend zijn van social media' en sportartikelen voor padel, zijn favoriete sport. Naar eigen zeggen heeft Smit twee jaar 'achter Amazon aangezeten om de samenwerking op te zetten.' 

Amazon Prime Video

Amazon en Smit zijn geen onbekenden van elkaar. In december 2021 maakten de partijen bekend een contentsamenwerking aan te gaan rondom Amazon Prime Video, een videostreamingsdienst die ook in Nederland beschikbaar is.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie