Digital Design Case: Android Wear Watch Faces

Case in de nieuwste editie van Adformatie magazine

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Deze editie is de case Android Wear Watch Faces door MediaMonks. Voor het uitbrengen van de Watch Face interface voor Android Wear vroeg Google een select gezelschap, waaronder MediaMonks, om de Play Store uit te rusten met een verzameling van Watch Face-designs. MediaMonks heeft een aantal originele en functionele Watch Faces ontworpen en ontwikkeld. De eerste vijf Watch Faces zijn gemaakt in samenwerking met een aantal merken en artiesten: Porsche, Surfline, de Japanse nagelartiest Miho ‘Mei’ Kawajiri (bekend als CiaoManhattan2012), fotograaf Kurt Moses en AMBA (door Amber Locke, ook wel Raw Vegan Blonde). De designs bestaan uit dynamische achtergronden, live data-integratie en andere digitale functies die de mogelijkheden van Android Wear laten zien. 

Op dit moment werkt MediaMonks exclusief aan een nieuwe set Watch Faces.

Bureau: MediaMonks 
Klant: Google

Elke editie van het magazine Adformatie bevat een pagina met het beste uit de wereld van digital design, geselecteerd door het -initiatief. In het blad wordt verwezen naar deze post in het bijbehorende , waar we extra’s en aanvullende info over de case plaatsen. 

Nails by Mei: geanimeerde creaties van handgeschildere illustraties ontworpen door de Japanse nagelartiest Miho ‘Mei’ Kawajiri (ook bekend als “CiaoManhattan2012”). Een serie van 12 beelden die passen bij een specifiek moment van de dag, week of weertype. 

  

Porsche: met de Porche Watch Face wordt een slank en minimalistisch design gecombineerd met Formule 1, ontwikkeld voor &;fans van snelheid en stijl&;. 

   

Raw Vegan Blonde: AMBA is een ‘veg art’ designmerk ontwikkeld door Amber Locke (aka Raw Vegan Blonde), geïnspireerd door de schoonheid van natuurlijke voeding. 

  Surfline: dit design specialiseert zich in weersvoorspellingen en allerhande informatie voor surfers. De Surfline watch face laat realtime data zien op je wijzerplaat, zoals golfhoogtes, windsnelheid en -richting. 

   


Un Petit Monde: deze Watch Face transformeert de miniatuurfotografie van Kurt Moses in een serie van timelapses voor op je smartwatch.


  Tip: to Dutch Digital Design! 

Check ook de andere digital design cases van Adformatie:

- Case
- Case
- Case 
- Case
- Case

Meer over Dutch Digital Design in .

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie