INHOLLAND start tweejarige HBO-opleidingen

Hogeschool INHOLLAND start in september met een nieuw onderwijsconcept voor mensen die niet hebben doorgestudeerd: de Associate Degree. Binnen twee jaar kan een erkend diploma worden behaald, dat een verbetering belooft in uitzicht op een baan en doorstroming binnen organisaties.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De Associate Degree beslaat drie nieuwe tweejarige bachelorsopleidingen aan, waaronder Crossmediale Communicatie. Deze kortdurende opleidingen spelen volgens INHOLLAND in op de wens van veel studenten en werkenden, die opzien tegen het volgen van een vierjarige hbo-opleiding. Drijvende kracht achter de komst van de Associate Degree is MKB Nederland, dat voortdurend signalen ontvangt uit het bedrijfsleven over een tekort aan hbo’ers.

De Associate Degree Crossmediale Communicatie leidt op voor een functie in de creatieve industrie, zoals bij uitgeverijen, omroepen, producenten, de overheid en bureaus. In de opleiding wordt ondermeer aandacht besteed aan crossmediale communicatie & mediaplanning, international business management, medialandschap en worden vaardigheden getraind als onderhandelen, management en het ontwikkelen van formats (bijvoorbeeld voor TV, radio of tijdschriften) . De opleiding start in september in Amsterdam/Diemen, Rotterdam en Den Haag.
Meer informatie:

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie