Moddergooien in Vereniging van Gratis Dagbladen?

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Terwijl ze bij vandaag waarschijnlijk juichend door de gangen gaan, voert de strijd op de gratismarkt vast lekker op. Op haalt De Pers . Een reactie op eerdere aanvallen van Brouwers op De Pers.

Echt vriendelijk is het stukje niet en ook met niet heel veel respect geschreven: "Bart lijkt wel geobsedeerd door wat hem en zijn krantje boven het hoofd hangt." Enfin, 'zijn krantje' is dan wellicht niet van het niveau van nrc.next of Trouw maar heeft wel een (enorm) groot en trouw lezerspubliek. En dat moet De Pers nog waarmaken.

Het leuke is overigens dat gewoon reageert via de comments op de blog van De Pers. Die Bart snapt het wel hoor met zijn krantje! De stukjes op de site van De Pers worden geschreven door 'De Spectator'; is dat een pseudoniem voor Ben Rogmans die beter nog niet uit zijn eigen naam kan schrijven hangende een rechtzaak?

Enfin; als zowel De Pers en Spits daad bij woord voegen hebben we binnenkort dus in Nederland de Vereniging van Gratis Dagbladen. Dat worden gezellige vergaderingen.

Ik kijk uit naar De Pers, ben heel benieuwd. Maar vooralsnog staat de Spits met haar oplage, bereik en (echte) lezersaantallen nog wel wat doelpuntjes voor...

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie