The Stone Twins stapt op als afdelingshoofd aan de Design Academy Eindhoven

The Stone Twins, Declan en Garech Stone, hebben hun ontslag aangekondigd als hoofd van de afdeling Man and Communication van de Design Academy Eindhoven.

Helaas hebben we geen rechten meer op deze afbeelding
Adformatie

Deze positie hebben zij vijf jaar bekleed. Zij leggen hun functie neer aan het eind van dit academisch jaar. The Stone Twins zeggen afstand te doen om hun tijd en energie te richten op enkele uitdagende nieuwe projecten met hun eigen bureau.

'We hebben immens van onze tijd bij de Design Academy Eindhoven genoten. We vertrekken in de wetenschap dat de afdeling beter is uitgerust om de uitdagingen van het snel groeiende gebied van visuele communicatie het hoofd te bieden. Belangrijker is dat we vooruitgang hebben geboekt bij het verleggen van de focus van de afdeling op design als een vormgevend proces naar design als een proces ter bevordering van de dialoog over onderwerpen met een grote weerklank in de bredere samenleving. More Dialogue, Less Monologue.'

Het is nog niet bekend wie The Stone Twins gaat opvolgen.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie