Tv-zender Veronica met mini pop-up stage op festivals

Onder het mom van ‘Veronica komt naar je toe deze zomer’ staat de tv-zender vanaf deze maand met een eigen mini pop-up stage op een aantal festivals.

Helaas hebben we geen rechten meer op deze afbeelding
Adformatie

Bij de Veronica Mini Pop-Up Stage - bedoeld voor een klein publiek - duiken gedurende de events verschillende dj’s op en kunnen de bezoekers loungen als er geen optredens zijn. Er lopen op het festivalterrein &;Veronica-fotomeiden&; rond die bezoekers tippen om naar de stage te komen. 

De pop-up stage staat onder andere op Crazy Sexy Cool Festival, TIKTAK Eclectic Music Festival, Vestival en Lief Festival. 

Met de introductie van de Mini Pop-Up Stage wil Veronica de samenwerking met verschillende festivals steeds verder uitbreiden. De zender is al mediapartner van verschillende events. 

In Veronica Music, dat elke zaterdagavond op de zender wordt uitgezonden, zijn registraties te zien van allerlei muzikale evenementen, waaronder de festivals. 

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie