Glasnost en Unilever lanceren Magnum Pints met pyamafeest

Ruim driehonderd social influencers plaatsen meer dan 1500 Insta-stories.

Het ultieme Magnum genot in een pint (beker). Zo omschrijft Unilever de Magnum Pints. De introductie vondvorige week woensdag plaats met een grootse pyama-party in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Hiervoor waren meer dan 300 BN’ers, bloggers, influencers en media uitgenodigd onder wie Geraldine Kemper, Jan Versteegh, Kimberley Klaver, Valerio, Naomi van As en Gwen van Poorten.

Verspreid over enkele suites waren verschillende 'chocolade experiences' opgebouwd. Zo konden de gasten genieten van een heuse chocoladehemel, was er een waterballet met Magnum Pints en konden ze deelnemen aan een kussengevecht op een megagroot bed. Ook was er een miniconcert in een van de suites van het hotel, terwijl na de introductie kon worden gedanst op de beats van Kraantje Pappie en diverse dj’s.

Volgens Amber Haank, consultant bij Glasnost, was het de drukst bezochte productintroductie in Nederland ooit. 'Bij dit event hebben we bijzonder ingezet op social content. Het feest is opgebouwd uit verschillende ‘Insta-moments’, aansluitend bij Magnum en het nieuwe product, zodat iedere bezoeker kon bijdragen aan het delen van de merkbeleving en het bekendmaken van de nieuwe Magnum Pints.”

Thijs Sleddering: 'Onze pyjama party is in ieder geval niet onopgemerkt gebleven. Van blogs als Amayzine tot aan het Parool en van Instagram tot aan Facebook, overal in Nederland stonden timelines vol met foto’s en video’s van het Magnum Pints launch event. Op de avond zelf zijn er alleen al meer dan 1500 Insta-stories geplaatst.'

Een overzicht van Instagram posts is te vinden op de .

Magnum Pints zijn nu verkrijgbaar in de supermarkt, en in Amsterdam kunnen je ze ook laten thuisbezorgen via UberEATS.

Credits

Klant: Unilever
Thijs Sleddering, sr brandmanager Magnum 
Nina Vlek, marketing assistant Magnum

Bureau: Glasnost (strategie, creatieve conceptontwikkeling, PR en productie lead)
Janiek Braaksma, managing Partner
Amber Haank, consultant

Bureau JEZ (productie)
Jorine Zoetmulder
Eefke Zoetmulder

 

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie