Leer in 1 dag alles over intranet

Kom naar de elfde editie van het Congres Intranet & Digital Workplace. Daar praten we je bij over alle ontwikkelingen. Wat komt er aan bod?

The future: from intranets to digital employee experience

James Robertson is inmiddels een vaste gast op het congres. Hij is namelijk dé expert op het gebied van intranet en digital workplace. Dit jaar vertelt hij tijdens zijn keynote over de toekomst van intranet. Ontdek waar jouw intranet staat en plan je volgende stappen.

Zo maak je je onmisbaar als intranet-professional

Eigenlijk draaien intranet en digital workplace-projecten niet om technologie, maar om mensen. We willen positieve verandering, meer engagement, betere performance. Daarom kun je niet zonder kennis over leiderschap, verandering en gedrag. In deze keynote deelt Ben Tiggelaar zijn belangrijkste inzichten met je.

Hoe verkoop ik m’n intranet?

Is je organisatie nodig toe aan een nieuw intranet? Anouk van Eijkeren en Carlijn Schäffers van Evolve vertellen tijdens hun break out-sessie hoe je een goed onderbouwde business case maakt. Van KPI’s tot budget: je loopt de deur uit met een praktische methode.

Hoe een creatieve campagne zorgde voor brede adoptie van sociaal intranet DE KEET

Bij de lancering van het nieuwe sociaal intranet voor de TBI-ondernemingen Mobilis en Voorbij Funderingstechniek is een creatieve campagne ingezet. Het doel? Een brede adoptie van het intranet: van kantoor tot bouwplaats en van desktop tot mobiel. Carolien Visschers en Linda Hoek vertellen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.

Transforming employee experience through the digital workplace

Volgens de bekende intranet consultant Sam Marshall moet een digital workplace geen collectie van tools zijn, maar een service. Een service die medewerkers helpt met hun werk. Tijdens Sam’s keynote leer je hoe je de employee experience analyseert en optimaliseert. Hij legt ook uit waarom een specifieke aanpak voor jouw organisatie zo belangrijk is.

Keynotes, break out-sessies, de uitreiking van de Intranet Value Award en een discussie: het wordt 21 maart een leerzame dag met een vol programma.Heb jij je kaartje al? Wees er snel bij en profiteer van de early bird-korting!

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.