Professionals interne communicatie, wat zijn de trends jullie vak?

Doe mee aan het Trendonderzoek Interne Communicatie 2019, je krijgt onmisbare benchmarkgegevens terug.

123rf Aleksandr Glushchenko

Hoe ziet de ziet de rol van de professional interne communicatie er nu uit? Wat zijn de grote trends in het vak? En hoe gaat het de komende jaren veranderen?

Adformatie en Involve, specialist interne communicatie en change, houden voor de vijfde keer  het Trendonderzoek Interne Communicatie.

Dat doen we door de praktijk in te duiken. We zijn daarom op zoek naar jouw ervaringen en visie.  Deel ze met ons en klik hier om de vragenlijst in te vullen. Het kost slechts 10 minuten en levert je een ruime rapportage op met bruikbare benchmarkgegevens.

  • Wie: iedere (interne) communicatieprofessional uit Nederland en België kan deelnemen
  • Inhoud: 25 vragen over taken, tijdsbesteding en (interne) klanten
  • Alles wordt anoniem verwerkt
  • Deadline: donderdag 25 april 2019
  • Bruikbaar: als deelnemer krijg je een rapportage met unieke benchmarkgegevens. Deze kun je gebruiken om beleid, strategie en plannen voor IC te ontwikkelen of verder aan te scherpen.
  • De onderzoeksresultaten verspreiden we via deze site, het magazine Adformatie en via de kanalen van Involve. Ze worden besproken en geduid tijdens een webinar in juni 2019.

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie