Sparen voor een vliegende hangmat met Centraal Beheer

DDB & Tribal Amsterdam maakt online film voor de verzekeraar

Centraal Beheer lanceert de campagne ‘Hoe zit jij er straks bij?’. Daarmee laat de verzekeraar zien dat je op tijd moet beginnen met sparen voor je pensioen.

In de online commercial zien we een uitvinder die vertelt over zijn grote droom: een vliegende hangmat. Om te zorgen dat hij daar tijdens zijn pensioen in kan relaxen, is hij nu al begonnen met sparen en bouwen.

Radiocommercials

Het is voor het eerst dat Centraal Beheer een online film lanceert rondom pensioensparen. De verzekeraar werkt al 30 jaar samen met DDB & Tribal Amsterdam. Het bureau maakt de commercials &;&;.

Er zijn ook banners en radiospotjes. Op de radio hoor je hoe iemand alvast een reservering maakt in een restaurant voor 2032.

Ludiek

Ivo Roefs, CO-CEO DDB & Tribal Amsterdam: ‘We zijn trots op onze langdurige samenwerking met Centraal Beheer en het feit dat we ook andere diensten op ludieke wijze onder de aandacht kunnen brengen.’

Rogier de Weerd van Centraal Beheer: ‘Een goede voorbereiding loont! Dat gevoel heeft DDB heel goed in deze campagne weten te leggen. We zijn dan ook blij met het resultaat.’

Advertentie