Sylvie Meis viert 'bra party' voor Hunkemöller

Brand ambassador Sylvie Meis laat de champagnekurken knallen op lingerieparty.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Ballonnen, taart, champagne, cadeautjes en lekker veel roze: Sylvie viert met haar vriendinnen - ook allemaal in een setje van Hunkemöller - een feestje in een suite in het .

Dat is heel in het kort de commercial die Hunkemöller afgelopen zaterdag heeft gelanceerd: &;Bra Party&;. De televisiecommercial wordt vertoond in Nederland , België en Duitsland. In de commercial wordt de tweejaarlijkse actie &;Derde Gratis&; gecommuniceerd. &;Eén bh voor iedere mood.&;

Exclusief
De commercial is er in 15, 25 en 30 secondenversie. In Nederland wordt zelfs een &;exclusieve versie&; uitgezonden (zie hieronder) van 60 seconden. Naast de TV commercial komt Hunkemöller ook met een ‘shoppable’ video en een online lookbook.

Vrienden delen alles
In het kader van ‘friends share everything&;, riep de lingerieketen een speciale app voor Hunkemöllervriendinnen in het leven. Die maakt het mogelijk om je twee beste vriendinnen uit te nodigen &;voor een exclusieve korting van 33% op een bh&;. Daarbij maken zij kans op een eigen ‘Bra Party’ inclusief overnachting in het Amstel.

Credits
Production: Cake Film
Director: Daniel Nogueira
Music Title: “Doin’ It!”
Componist: Tessa Rode Jackson / Sander van Maarschalkerweerd
Publisher: Sizzer BV / Sizzer Amsterdam – Riyadh Drebika (producer) & Marilou Bakkenist (Music Supervisor)

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie