De grote trends in interne communicatie, een webinar voor professionals

Nog nooit eerder veranderde het vak zo snel. Morgen, maandag 17 juni om 15:30 uur, is er een speciaal webinar voor IC-professionals.

Adformatie en Involve houden iedere twee jaar het Trendonderzoek Interne Communicatie in Nederland en België. Dit jaar voor de vijfde keer inmiddels.

Het vak interne communicatie heeft te maken met grote veranderingen, zo blijkt. De onderwerpen waarmee het zich bezighoudt veranderen evenals de communicatie-instrumenten. Hoe blijft interne communicatie hierbij toegevoegde waarde bieden aan de organisatie?

Voor een antwoord op deze vragen houden Adformatie en Involve een speciaal webinar. De onderzoekers en vakgenoten duiden de grote trends, de quick wins voor de IC-professional en de wijze waarop die ermee daarmee aan de slag kan in de organisatie. 

Wie mee wil doen  van 15:30 tot 16:30 uur kan hier terecht. Deelname is kosteloos, aanmelden via de oranje ‘aanmelden’ knop in de videoplayer. 

Iedereen in een organisatie die zich met communicatie, leiderschap en veranderingen bezighoudt, kan gratis deelnemen. Het webinar wordt gehost door Company Webcast.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie