Vice en Live Nation stappen samen in live muziek streamen

's Werelds grootste concertpromotor Live Nation en mediabedrijf Vice komen samen met een streamingdienst voor concerten.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De dienst, die nog geen naam heeft, gaat livemuziek naar een publiek van miljoenen online en mobiele fans brengen in negen verschillende talen. Dat kondigden Shane Smith (oprichter en ceo Vice) en Michael Rapino (ceo Live Nation) aan.  

Het platform gaat ook honderden uren aan originele content maken en leveren, waaronder korte en lange videoseries, premium editorial stukken, online livemuziek in samenwerking met artiesten, diepte-interviews, dagelijkse editorial content, e-commerce en ticketverkoop.

Live Nation en Vice leveren beide een bijdrage aan het platform. Vice gaat zich richten op inhoud en programmering. Beide bedrijven zullen zich buigen over de marketing, sales en sponsormogelijkheden. Het nieuw op te richten bedrijf zal volledig los komen te staan van zowel Live Nation als Vice en zodoende ook autonoom opereren.

&;Shane en Vice hebben bewezen dat zij de stem van deze generatie zijn. Samen met Vice kunnen wij hét platform worden voor livemuziek. Dit bereiken wij door een 24/7 wereldwijde muziekbestemming te ontwikkelen die artiesten de mogelijkheid biedt om hun creatieve visie tot leven te brengen op een nieuw en uitgebreid online en mobiel ecosysteem voor muziek,&; aldus Rapino.

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie