Directeur en algemeen hoofdredacteur Audax weg

Directielid Ivo Janssens en algemeen hoofdredacteur Angela Ponsioen zijn exit bij Audax.

Ivo Janssens, lid van het directieteam van Audax, is weg bij de uitgever. Een reden voor zijn vertrek wordt niet gegeven. Volgens een woordvoerster was hij niet in vast dienstverband maar freelance aan Audax verbonden. 'En die samenwerking is in goed overleg inderdaad beëindigd.'

Ook Angela Ponsioen (voorheen Hoogeveen) is weg bij de uitgever. Zij was begin vorig jaar nog aangesteld als algemeen hoofdredacteur. Ze nam ook het roddelblad Gloss mee, waar ze hoofdredacteur van was. Het is ook onbekend waarom zij is vertrokken. Bij de uitgeeftak moest Ponsioen de merken verder gaan uitbouwen. 

Advertentie
advertisement

In mei kondigde Audax de clustering van Audax Publishing, Audax Media en Uitgeverij De Vrijbuiter aangekondigd. Ivo Janssens had de leiding over het Cluster Media & Communicatie.

Janssens was sinds 2014 in dienst van Audax en onder meer managing sales director, commercieel directeur en lid van het directieteam, dat sinds vorig jaar onder leiding staat van Hubert de Leeuw (de zoon van Jacques).

Janssens bevestigt zijn vertrek. 'Ik ga inderdaad stoppen en onder meer verder met mijn allergrootste hobby: onze paarden.' Samen met zijn vrouw gaat hij verder met het uitbouwen van het concept Fira.tv.

Ponsioen heeft een lange carrière bij gossipbladen. Zo was ze onder meer ooit hoofdredacteur van Story, waar ze in 2004 vertrok na een verschil van inzicht in de te varen koers.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie