Bakkie Media #35: Vakantie, hoe dan?

Coronavouchers sparen, Sunweb & Expedia over vakantie anno 2020 en Corendon coronavrij.

123RF

De podcast over marketing en media waarmee je binnen 15 - 20 minuten op de hoogte bent van alles wat er speelt in medialand. Daniel Kok en Thijs van Dijk praten je bij onder het genot van een goede bak koffie.

Advertentie
advertisement

In deze aflevering bespreken we hoe we in 2020 op vakantie gaan. Blijven we massaal in eigen land en zijn er geen huisjes meer te krijgen op Texel, bij Center Parcs en Landal Green Parks? Of gaan we toch op een coronavrije all-inclusive vakantie met Corendon?

Maken we gebruik van de corona corridor en komen we in landen waar het veilig is om te gaan genieten? We hebben het over de impact van vakantievoorpret, vragen we ons geld terug of sparen we coronavouchers van de reisbranche? 

Booking.com ligt flink onder vuur en start-up strateeg Niels Meyssen begint een online petitie om een alternatief te bieden. Als kers op de taart hebben we Derk Brinxma van Expedia en Brenda van Leeuwen van Sunweb bereid gevonden om hun kijk te geven op vakantie anno 2020. Extra lange vakantie-uitzending dus!

Plaats als eerste een reactie

Advertentie