Bakkie Media #48: Personal brands versus lovebrands

Terug in de tijd en de historie van merken, naar aanleiding van het event Merkkracht van de bvA.

123RF

De podcast over marketing en media waarmee je binnen 15 - 20 minuten op de hoogte bent van alles wat er speelt in medialand. Daniel Kok en Thijs van Dijk praten je bij onder het genot van een goede bak koffie.

In deze aflevering gaat het over de kracht van merken. Waar komt branding eigenlijk vandaan? We zijn te gast geweest bij het event Merkkracht van de bvA, waar het honderdjarige bestaan werd gevierd. En er is in honderd jaar veel veranderd, maar ook veel hetzelfde.

Advertentie
advertisement

We gaan terug in de tijd en kijken naar de historie van merken. De kracht van merken van toen en nu. We nemen ook een kijkje in de toekomst. Wat is de kracht van personal brands en hoe profiteer je ervan? Hoe word je als merk een love brand?

Dit keer hebben we vriend van de show Willem-Albert Bol van DPG Media met niet één, maar twee quotes om ons uit te dagen. En wat hebben Kylie Jenner, Famke Louise, Jezus Christus, Augustus, Cristiano Ronaldo en Willem-Albert Bol met elkaar gemeen? Dat en meer in deze nieuwe aflevering van Bakkie Media.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie