Bakkie Media S2E8 en S2E9: Bakkie Binnenhof rechts en midden

Na Bakkie Binnenhof 'Links' nu wat er allemaal aan de rechterkant en in het midden te koop is.

De podcast over marketing en media waarmee je binnen 15-20 minuten op de hoogte bent van alles wat er speelt in medialand. Daniel Kok en Thijs van Dijk praten je bij onder het genot van een goede bak koffie.

Advertentie
advertisement

Bakkie Binnenhof 'Rechts'

In deze aflevering geven we op verzoek van De Ondernemer Kiest onze kijk op de Nederlandse verkiezingen en wat er aan de rechterkant in de politiek allemaal te koop is. Op welke van de 37 partijen moet je als ondernemer in godsnaam stemmen? En waarom? Kies je voor het herstelplan van de VVD en investeren we ons de crisis uit? Of kies je voor kernenergie van de PVV en Forum van Democratie? Waarom wordt Mark Rutte door Lilian Marijnissen van de SP een zzp'er genoemd? En wat is er met de naam Thierry?

Waarom winnen de rechtse partijen de strijd op sociale media. En wat is 'The Conflict Frame' waar we volgens Rob Wijnberg van de Correspondent toch allemaal zo van houden?

En omdat wij geen politicologen zijn hebben we de hulp ingeroepen van onze experts Eric de Bie van Forum van Democratie en Thierry Aartsen van de VVD die hun kijk op de wereld delen. En deze aflevering natuurlijk ook weer onze Gouden Barista nominatie én een Koffie Verkeerd voor de misser van de week.

Luister hier.

S2E09 Bakkie Binnenhof 'Midden'

In deze derde aflevering geven we op verzoek van De Ondernemer Kiest onze kijk op de Nederlandse verkiezingen en bespreken we wat er in het midden van de politiek allemaal te koop is. Op welke van de 37 partijen moet je als ondernemer in godsnaam stemmen? En waarom? Kies je voor 'The new Deal' van Wopke Hoekstra die samen met de VVD een herstelplan wil uitwerken? Wat hebben het CDA en Robin Hood met elkaar gemeen? En is de middenstand dood of meer levend dan ooit? Waarom is het Wopke-Wiebes fonds toe aan een nieuwe naam?

En omdat wij geen politicologen zijn hebben we de hulp ingeroepen van onze experts Boris van der Ham en Marc Koenders van GroenLinks die hun kijk op de politieke wereld met ons delen. En deze aflevering natuurlijk ook weer onze Gouden Barista nominatie én een Koffie Verkeerd voor de misser van de week.

Dat en meer in deze derde speciale aflevering van Bakkie Media over de Nederlandse verkiezingen.

Luister hier.

 

Plaats als eerste een reactie

Advertentie