Banijay Benelux voegt sportproducenten Southfields en EndemolShine Sport samen

Huidige directie blijft dagelijkse leiding houden.

123RF

Banijay Benelux verkrijgt een meerderheidsbelang in sportproducent Southfields en breidt daarmee zijn sportportfolio uit. Per vandaag bundelen de sportdivisie van Banijay Benelux, EndemolShine Sport en Southfields de krachten en fuseren.

Onder de naam Southfields vormen de twee bedrijven het nieuwe sportlabel van Banijay Benelux. De huidige directie van Southfields, onder leiding van Ernst Veldkamp (algemeen directeur), Arthur Zuijderwijk (director business development) en Emiel Gobes (production director), blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Advertentie
advertisement

Banijay Benelux is het bedrijf achter EndemolShine Nederland, SimpelZodiak, NL Film, TVBV, EndemolShine Sport, Totem Media en Zodiak Belgium. Ceo Peter Lubbers: 'Van voetbal, wielrennen en Formule 1 tot hockey, volleybal en basketbal. Het is onze ambitie om met dit complete sportportfolio nadrukkelijk aanwezig te zijn op de verschillende Nederlandse tv-zenders en OTT platforms.'

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie